info@koopsschilderwerk.nl

Behanger inhuren

Heb je een nieuwe woning gekocht die geheel moet worden behangen, is je huidige behang aan vervanging toe of past niet meer bij je smaak? Als je hier zelf de tijd of het geduld niet voor hebt, dan kun je mij als behanger inhuren. Ik ben beschikbaar voor behangklussen van kleine en grote omvang. Bovendien heb ik veel professionele ervaring met het aanbrengen van vele soorten behang.

Laten behangen

Veel mensen vinden het lastig en vervelend om te behangen. Het is precies en secuur werk om bijvoorbeeld een print netjes aan te laten sluiten van baan tot baan. Het is sowieso, zelfs zonder print, lastig om banen mooi aan te laten sluiten. Bespaar jezelf veel moeite en mogelijk zelfs irritatie door je behangklus uit handen te geven aan een professional. Door mij als behanger in te huren ben je verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat.

Behang Koops schilderwerk

Behang keuze

Er zijn veel soorten behang, maar welke kun je het best gebruiken? Dit is belangrijker dan je misschien zou denken. Ik kies natuurlijk het beste soort behang voor de situatie, hierdoor is en blijft je behang mooi. Is de behangklus in een nieuwbouwhuis, is de muur net bepleisterd en nog aan het drogen? Dan is dit iets waar rekening mee gehouden moet worden in de behangkeuze. Daarnaast is het belangrijk om de juiste behangsoort te kiezen voor verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld een keuken en/of badkamer kan prima behangen worden, al moet hiervoor wel een type behang gebruiken met een waterafstotende toplaag om je behang mooi te houden. Ook de staat van de muur is bepalend, een muur met scheuren en oneffenheden is mooi te krijgen, als maar het juiste behang gekozen wordt.

Ik heb ruime ervaring met het aanbrengen van vele soorten behang op vele soorten muren, een overzicht hiervan is te vinden op deze pagina.   

Professioneel behanger

Ik ben beschikbaar voor behangklussen in de Provincies Drenthe en Groningen. Ik ben onder andere actief in de omgeving van Hoogeveen, omgeving van Zuidwolde en omgeving van Groningen. Neem voor meer informatie contact op of voor een kennismakingsgesprek voor een behangklus.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op