info@koopsschilderwerk.nl

 

Trapgat behangen

Je hele huis heb je aangekleed hoe jij het wilt. Maar je komt ze altijd tegen, de plekjes die het lastigst te doen zijn. Denk aan bijvoorbeeld het behangen om een lichtschakelaar of het het trapgat. Deze plek is voor jou veel te onhandig. Je werkt op een trap, met grote hoogtes. Daarin schieten wij bij Koops Schilderwerk jou te hulp.

 

Behang mijn trapgat   

 

 

Hoe behang je een trapgat?

Wat wij ten eerste aanraadden als je een trapgat gaat behangen, is dat de veiligheid hier echt voorop staat. Wij raadden het niet af om het zelf te doen, maar zorg dat alles goed gezekerd is en dat je dit niet alleen doet. Er zijn verschillende grote bouwmarkten die beschrijven hoe je zelf een veilige constructie bouwt om je trapgat te behangen. Wat voor uw eigen veiligheid het beste is, is om het trapgat behangen uit te besteden. Ten eerste hebben wij gelijk goed materieel, dat de veiligheid vergroot. Daarnaast hebben onze professionals enige jaren ervaring in het behangen van trapgaten. Als er, maar die kans is klein, toch nog een foutje optreedt, geven wij zes jaar garantie op al onze behangklussen.

 

Geen klus is te moeilijk

Zelfs als je geen doorsnee trapgat hebt, kunnen wij jou trapgat behangen zoals jij wilt. Want als zelfs je trapgat helemaal mooi behangen is, dan is je huis nog persoonlijker gemaakt. Mocht je ook niet uit andere behang ‘struggles’ komen, helpen we je ook graag. Want wij begrijpen dat behangen rond om deur- en raamkozijnen ook niet jouw dagelijkse bezigheid is. Wil je een mooie afwerking rondom je lichtschakelaar? Dat is ook een moeilijk klusje als je niet weet hoe dat moet. Schilderwerk Koops is niet alleen gespecialiseerd in schilderen, maar ook met het behangen kunnen wij flink uit de voeten.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk jouw vraag behandelen en mee kunnen denken over een oplossing bij elke soort klus.

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op