info@koopsschilderwerk.nl

Behangklus

Je gehele woning laten behangen of een kleine behangklus? Bij Koops Schilderwerk kun je overal voor terecht. Geen probleem! Behangen is vaak een onderschatte klus. Het kost erg veel tijd en geduld, maar ook behendigheid en vakmanschap. Ik heb ruime ervaring met het aanbrengen van allerlei soorten behang, denk aan:

  • Vliesbehang
  • Papierbehang
  • Vinylbehang
  • Decoratiebehang
  • Glasvezelbehang
  • Textielbehang
  • Posterbehang/fotobehang

Daarnaast kun je jouw behangopdracht eenvoudig laten combineren met een verfklus. In een kennismakingsgesprek kun je aangeven wat je precies voor ogen hebt. Zo weten we zeker dat het eindresultaat naar wens is en kun je binnen een korte tijd genieten van nieuwe behangen wanden.

Alleen behangen of een volledige make-over?

Naast dat de aangeboden klussen te combineren zijn, kun je ook voor een totaalinrichting kiezen. Ik beschik over een ruim netwerk van specialisten zoals stoffeerders, stylisten stukadoors en glaszetters. Door deze praktische samenwerking kunnen alle werkzaamheden efficiënt op elkaar worden afgestemd.

Meer informatie over behangklussen

Wil jij je huis een frisse make-over geven met een nieuw behang? Neem contact op met Koops Schilderwerk voor meer informatie of een kennismakingsgesprek voor een behangklus.

Neem contact op 

 

 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op