info@koopsschilderwerk.nl

Buitenschilderwerk

Ook voor buitenschilderwerk in Drenthe of Groningen ben ik de juiste persoon! Zoek je een specialist in het schilderen van bijvoorbeeld muren, kozijnen of deuren? Tijd voor een metamorfose voor de buitenkant van het huis? Ik adviseer je graag en lever ik de best mogelijke kwaliteit op gebied van buitenschilderwerk.

Gespecialiseerd in buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk is essentieel voor zowel de uitstraling van het pand als voor de bescherming tegen weersinvloeden. Het weer in Nederland is ongetwijfeld het meest besproken onderwerp in het land. Maar er wordt niet gezien hoeveel invloed het weer op het buitenschilderwerk heeft. Buitenschilderwerk kan veel met je woning doen. Daarom houd ik altijd rekening met de omgeving en kenmerken van een huis.

Belangrijk aan buitenschilderwerk is dat het uiteindelijk een mooi geheel moet vormen, met kleuren die elkaar versterken. Ook bij buitenschilderwerk plannen we eerst een kennismakingsgesprek om te bepalen wat het beste is qua schilderen. Daarnaast geef ik zes jaar volledige garantie op iedere verfklus.

Meer informatie of vragen over buitenschilderwerk

Heb je nog specifieke vragen betreft buitenschilderwerk of wil je meer weten over mijn werkwijze? Vul gerust het contactformulier in of neem zelf vrijblijvend contact op.

  Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op