info@koopsschilderwerk.nl

Volledig ecologisch schilderwerk

Verantwoord verven met groene verf! Bij Koops Schilderwerk kun je gebruik maken van een verfbeurt waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van natuurverf. Deze natuurverf wordt ook wel Eco-verf genoemd en bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Denk daarbij aan plantaardige, dierlijke en minerale stoffen. Milieuvriendelijk schilderen wordt steeds populairder.

Voorbeelden van herwinbare grondstoffen zijn:

De natuurverf waarmee Koops Schilderwerk schildert is onder andere van het merk Copperant. Deze verf wordt met respect voor mens en milieu gemaakt. De stoffen zijn vaak 100% biologisch afbreekbaar, mileuvriendelijk en geurloos.

Uitstekende kwaliteit met Eco-verf

De Eco-verf die ik gebruik, is van uitstekende kwaliteit. Daardoor is de verf een stuk minder belastend voor het milieu dan andere soorten verf. Een populaire verfsoort die ik regelmatig gebruik is kalkverf. Waarom kalkverf? Omdat deze verf voor een prachtig karakteristieke en authentieke uitstraling zorgt!

Wat belangrijk is bij het aanbrengen van kalkverf is dat de ‘oude’ verflaag goed wordt verwijderd. Kalkverf over bestaande verf maakt het niet milieuvriendelijker. Ik zorg er eerst voor dat de oude laag verf vakkundig wordt verwijderd, zodat de nieuwe laag verf op een schone ondergrond komt.

Ik wil een schilderklus met natuurverf!

Ben je geïnteresseerd geraakt in een schilderklus met natuurverf? Neem gerust contact op, veel opties zijn bespreekbaar.

 Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op