info@koopsschilderwerk.nl

Binnenschilderwerk 

Binnenschilderwerk in huis kan de sfeer van het interieur sterk bepalen. In veelgebruikte binnenruimtes kan schilderwerk sneller kwaliteit verliezen. Wil je prachtige muren of mooie speciale wandafwerkingen? Dan is het tijd voor nieuw binnenschilderwerk! Voor al je binnenschilderwerk in Drenthe en Groningen ga je naar Koops Schilderwerk.

Optimaal resultaat 

Tijd voor het schilderen van je woonkamer of de kinderkamer? Bij het binnenschilderwerk kun je denken aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren.

Koops Schilderwerk werkt met de beste materialen (verf van onder andere KEIM en Sigma) om huizen optimaal op te leveren en te onderhouden. De verf KEIM Biosil draagt bijvoorbeeld bij aan een gezond binnenklimaat en is daarbij uitstekend geschikt voor kinderen en mensen met een allergie. 

Ik adviseer graag over kleurgebruik en speciale verven. Goed schilderwerk is van essentieel belang voor de staat en uitstraling van je huis! Naast een hoogwaardig eindresultaat, garandeer ik je zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Kwaliteit en service staan voorop

Mijn service reikt verder dan alleen schilderen. Het is namelijk mogelijk om je gehele woning een metamorfose te geven. Een verfklus kan dan bijvoorbeeld worden gecombineerd met behangen. Daarnaast heb ik een ruim netwerk van specialisten die gespecialiseerd zijn in stucwerk, stofferen en glaszetten. Zo kun jij je huis van A tot Ze verbouwen en onderbrengen bij één bedrijf.

Voor kleur en inspratie binnenschilderwerk kun je hier terecht. 

Meer informatie over binnenschilderwerk of een afspraak maken?

Bij Koops Schilderwerk ben je verzekerd van een mooi afgewerkt huis. Ook als je interesse hebt in één of meerdere diensten. Voor vragen neem direct contact met mij op of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Neem contact op   

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op