info@koopsschilderwerk.nl

Gehele woning laten behangen

De gehele woning laten behangen: daar kun je voor kiezen omdat het zorgt voor onderhoudsvrije muren in de mooiste motieven, maar je kunt behang ook als basis voor het schilderwerk laten aanbrengen. Vliesbehang is hier uitermate geschikt voor en zorgt ervoor dat wanneer je muren vol scheuren en gaten zitten, deze weer een egale ondergrond vormen. Koops Schilderwerk behangt in een handomdraai je woning met vliesbehang of ander behang.

Het vakkundig laten behangen van je woning

Het behangen van je woning kun je zelf uitvoeren, maar het is een lastige en tijdrovende klus. Is deze niet nauwkeurig uitgevoerd, dan kun je bovendien scheef aangebrachte banen, niet doorlopende patronen en bubbels onder het behang als resultaat krijgen. Koops Schilderwerk verzorgt onder andere het behangen van je woning met papier-, vinyl-, vlies- en glasvezelbehang. Door jarenlange ervaring doe ik dit nauwkeurig en vlot. Om zeker te zijn van een prachtig resultaat, bekijk ik van te voren bovendien of de ruimte hiervoor geschikt is en bespreek je wensen en de mogelijkheden die hierop aansluiten.

behang-geel

Vliesbehang als basis voor schilderwerk

Wanneer mensen hun hele woning willen behangen gaat het vaak om vliesbehang. Deze soort behang zorgt ervoor dat de muren en eventueel plafonds in je (nieuwbouw)woning glad en egaal zijn, waarna ze kunnen worden geschilderd in iedere gewenste kleur. Naast het aanbrengen van vliesbehang in nieuwbouwwoningen, ben ik gespecialiseerd in het behangen van gehele woningen na renovatie. Dit zorgt voor strakke en naadloze wanden zonder stucwerk aan te brengen, wat meer tijdrovend is en meer rommel veroorzaakt.

Koops Schilderwerk voor schilder- en behangwerkzaamheden

Naast het behangen van je interieur, verzorgt Koops Schilderwerk op vakkundige wijze je binnenschilderwerk en buitenschilderwerk met ecologische verf. Je krijgt hierbij zes jaar volledige garantie op elke door mij uitgevoerde verfklus. Neem direct contact met me op via het contactformulier. Je kunt ook direct en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het behangen of verven van de door jou gekozen ruimte(s), of om je gehele woning te laten behangen.

contact opnemen offerte aanvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op