info@koopsschilderwerk.nl

Behanger omgeving Zuidwolde gezocht

Behang is net even anders dan normaal en kan je interieur een fris en modern uiterlijk geven. Zoek je een behanger in de omgeving van Zuidwolde? Koops Schilderwerk heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van behang en zorgt voor een strak resultaat zonder luchtbellen. Op professionele wijze en met veel geduld breng ik behang aan in je woning of bedrijfspand. Met materialen van hoogwaardige kwaliteit, voor een duurzaam eindresultaat.

Stuur een email

Zelf behangen of laten behangen?

Behangen is zeer secuur werk en het is aan te raden om deze klus uit handen te geven. Plak je niet secuur, dan kan bijvoorbeeld een print niet netjes doorlopen, of houd je te veel gesneden materiaal over. Een professioneel behanger zoals Koops Schilderwerk zal daarentegen precies meten hoe het behang het meest efficiënt geplaatst kan worden en de banen netjes en zonder luchtbellen aanbrengen. Of je nu een hele muur, een hele kamer, of slechts een enkele strook ter decoratie laat behangen.

Een behang dat bij jouw woning past

Met een ruime collectie behang op voorraad kun je direct het perfecte behang voor jouw interieur uitkiezen. Door het behangen van een ruimte of muur, krijgt het interieur een compleet andere uitstraling. Naast verschillende dessins kun je bij mij terecht voor verschillende structuren en zelfs behang voor de badkamer kun je door mij laten aanbrengen. Zo ziet ook je badkamer er net even anders dan normaal uit.

behanger-gezocht-Zuidwoldebehangklus-zuidwolde

Behangen met verschillende soorten behang

De soorten behang waarmee ik je interieur kan verzorgen:

Professioneel behanger omgeving Zuidwolde

Ben jij toe aan een modern interieur, schakel dan Koops Schilderwerk in. Niet alleen breng ik vakkundig je behang aan, maar naar wens verricht ik ook al je schilderwerk binnen- en buitenshuis. Neem contact op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Met behang geef je jouw interieur een eigentijds doch traditionele uitstraling.

Vrijblijvend offerte aanvragen contact opnemen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op