info@koopsschilderwerk.nl

Behanger Groningen

Woon je in of in de buurt van Groningen en op zoek naar een behanger? Koops Schilderwerk staat voor je klaar. Voordat ik aan de slag ga, bespreken we jou voorkeur, wensen en geef ik waar zo nodig advies. Koops Schilderwerk voorziet je wanden op professionele wijze van allerlei soorten behang, die het schilderwerk en de rest van je interieur accentueren. Behang is onderhoudsvrij en maakt oneffenheden minder zichtbaar. Bovendien is er een ruime keuze in kleur, materiaal en motief.

Verschillende soorten behang

Nog geen idee wat voor behang je wilt? Geen probleem, de keuze is reuze. Kies bijvoorbeeld voor behang met reliëf, patronen of kleurcombinaties. Liever een effen behang? Dat kan natuurlijk ook! Ik heb jarenlange ervaring in het aanbrengen van de volgende soorten behang:

Koops Schilderwerk: jouw behanger in Groningen en omgeving

Kies jij voor een behang met prachtige patronen en kleuren, of bijvoorbeeld voor een fotobehang waarmee je de wand van een van je favoriete afbeeldingen voorziet? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via het contactformulier of vraag een kennismakingsgesprek aan. Naast behangen kun je bij mij terecht voor eigentijds en traditioneel binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en ecologisch verven.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op