info@koopsschilderwerk.nl

Hoeveel kost een schilder?

Ik horen vaak de vraag: Hoeveel kost een schilder? En daar kan ik helaas ook geen exacte richting aan geven. Want wat een schilder kost is heel erg afhankelijk van het oppervlak dat geschilderd moet worden. Ook het soort schilderwerk is hier een bepalende sector in. Moet de schilder binnen of buiten verven, dat is ook een belangrijke factor.

Vraag een offerte aan

schilderwerken_paint_roller_wall

Wat gebruikt een schilder voor materiaal?

Wat een schilder kost hangt ook af van welk materiaal de schilder gebruikt maakt. Gebruikt de schilder kwalitatief goed materieel, dan halen zijn werkzaamheden meer uit dan wanneer een schilder wat minder goed materieel gebruikt. Bij Schilderwerkern Koops gebruiken we uiteraard goed materieel en verf, zodat we altijd kwaliteit werk kunnen afleveren. 

Binnen en buiten verven

Wat een schilder kost is dus erg afhankelijk wat je precies wil laten schilderen, hoeveel en waar. Binnen schilderen kost natuurlijk minder omdat minder laklagen overheen moeten dan buitenshuis.

Wat vraag ik voor mijn schilderwerk?

De tarieven die ik vraag voor alle soorten schilderwerken zijn altijd scherp en in goed overleg is ook alles mogelijk. Wat ik altijd aanraad is om echt de grote klussen door een professionele schilder te laten doen. Of overleg met je buren om met elkaar de huizen te laten schilderen. Dit scheelt heel erg in de kosten. Ook scheelt dat bij iedere schilder een laag btw-tarief wordt gevraagd, namelijk 6% in plaats van de bijna gebruikelijke 21% btw.

Dit is het beste voor jou

Je kunt ook veel kosten besparen door wat voorwerk te verrichten. Denk daarbij aan behang verwijderen, oppervlakte schoonmaken en de ruimte waar geverfd gaat worden van te voren schoonmaken. Dan kan ik daarna gelijk bezig en is de klus sneller geklaard.

Meedenken over hoe je het graag zou willen is natuurlijk ook altijd fijn. Samen brainstormen werkt heel resulataatgericht. Ook dat helpt met het versnellen van het proces.

Voordelen van het schilderen bij Koops Schilderwerk

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op