info@koopsschilderwerk.nl

Duurzaam je huis laten schilderen

Met jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe schadelijk verf kan zijn voor het milieu. Wil je duurzaam je huis laten schilderen, dan help ik je hier graag bij. Zo heb jij straks een woning met een moderne en frisse uitstraling en wordt het milieu zoveel mogelijk gespaard.

Wat is duurzaam schilderen?

Duurzaam schilderen betekent niet alleen het gebruik van ecologische verf, maar ook dat er highend materialen worden ingezet en met aandacht wordt gewerkt. Want een duurzaam resultaat waar je nog jaren van kunt genieten zorgt ook voor een beter milieu. Daarom geeft Koops Schilderwerk 6 jaar garantie op iedere verfklus. Bovendien is de ecologische verf die door mij wordt gebruikt in prijs vergelijkbaar met iedere andere vakverf van vergelijkbare kwaliteit. En wil je een kleur die net even anders is dan normaal? Dan is ook met de huidige productontwikkeling in bioverf praktisch iedere kleur samen te stellen.

 

Duurzaam je huis laten schilderen

Of een verfbeurt duurzaam is wordt grotendeels bepaald door de voorbereiding van de ondergrond. Ik verwijder dan ook de oude verflagen voor ik de nieuwe verf aanbreng. Ook de situatie en ligging van het huis hebben invloed op de duurzaamheid van de nieuwe verflaag. Daarom adviseer ik van Koops Schilderwerk je graag wat de beste oplossing is voor jouw woning. Met als resultaat een eigentijdse doch traditionele uitstraling van een highend kwaliteit.

Highend schilderwerk voor je woning

Laat professioneel en duurzaam je huis schilderen door Koops Schilderwerk. Door je huis op een toekomstgerichte manier van een nieuw kleurtje te voorzien, kun je jezelf een beter gevoel geven. Bijvoorbeeld over je woning, maar ook over de minimale belasting die je achterlaat voor het milieu. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van duurzaam schilderen voor jouw woning? Neem dan vandaag nog contact met me op via het contactformulier, of vraag een offerte voor jouw woning aan.

Naar het contactformulier Bel mij

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op