info@koopsschilderwerk.nl

Kozijnen schilderen: binnen en buiten

Kozijnen schilderen is een grote klus, maar geeft een groot verschil als het gedaan is. Het zorgt voor een frisse en moderne uitstraling van de woning en kan zelfs zorgen voor meerwaarde van de woning. Het schilderen van kozijnen kan gedaan worden voor het onderhoud van de woning, maar kan natuurlijk ook omdat je graag een andere stijl wil. Misschien wil je er wel voor zorgen dat ramen of deuren afsteken van de nieuwe kleur op de muur. Graag kijk ik samen met jou naar de beste oplossingen.

Buitenkozijnen schilderen

Bij buitenkozijnen schilderen is het van belang dat dit op tijd gebeurt. Als hier te lang mee wordt gewacht, kan dit resulteren in houtrot. Dit kan uiteindelijk zorgen voor ongewenste extra kosten. Laat hiervoor minimaal eens in de 5 tot 7 jaar de buitenkozijnen schilderen. Het is afhankelijk van de windrichting en de ligging van de woning hoe vaak kozijnen geschilderd moeten worden. Graag kijk ik samen met jou naar alle wensen en adviseer ik voor de mooiste kleur en juiste verf. 

Binnenkozijnen schilderen

Binnenkozijnen schilderen kan vanwege het benodigde onderhoud, maar kan ook wanneer je het interieur een nieuwe look wil geven. De kleuren op de muur hebben veel invloed op de sfeer in de woning, maar de kozijnen mogen zeker niet vergeten worden. Je kan met het verven van binnenkozijnen ervoor zorgen dat ramen en deuren afsteken van het interieur of juist een geheel vormen. Als huisschilder adviseer ik u graag over de juiste kleuren en verfsoorten.  

Kunststof kozijnen schilderen

Kunststof kozijnen schilderen is niet veel anders dan het schilderen van houten kozijnen. Kunststof kozijnen hoeven minder vaak geschilderd te worden omdat de verf op hout sneller slijt. Door middel van een goede voorbehandeling wordt ervoor gezorgd dat de verf goed pakt. Bij Koops Schilderwerk wordt ervoor gezorgd dat het schilderwerk kwalitatief opgeleverd wordt. Hierbij krijg je zes jaar garantie op alle soorten schilderwerken, zodat je altijd verzekerd bent van een goed eindresultaat.

Kosten voor kozijnen schilderen

Naast dat schilderwerk er goed uit moet zien, zijn de kosten voor kozijnen schilderen ook van belang. Met mijn jarenlange ervaring durf ik mij een echte ervaringsexpert te noemen. Ik garandeer een duurzaam en professioneel resultaat voor een eerlijke en voordelige prijs. Om de exacte kosten te achterhalen, zal ik samen met jou de persoonlijke wensen bespreken en de huidige situatie bekijken. Wil je de exacte kosten weten voor jouw situatie? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of per mail: info@koopsschilderwerk.nl

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op