info@koopsschilderwerk.nl

Kunststof kozijnen verven

Kunststof kozijnen verven is niet veel anders dan houten kozijnen verven. Je hoeft kunststof kozijnen alleen minder vaak de schilderen dan houten kozijnen. Hierdoor heb je minder vaak onderhoud en hoef je minder vaak je kozijnen te verven.

 

koops-plastic-frame-wlogo

Voorbehandeling voor kunststof kozijnen verven

Doormiddel van een goede voorbehandelingen kun je zorgen dat ook op kunststof kozijnen de verf goed pakt. Goed schuren is al een goede start, maar nog niet de hele voorbereiding. Na het schuren moet je een goede bindingsprimer aanbrengen om te zorgen dat de verf op de kunststof kozijnen blijft zitten. Na de voorbereiding kun je gaan verven. Deze verf breng je altijd met twee lagen aan op het kozijn.

Wat kost kunststof kozijnen verven?

Kunststof kozijnen verven kost over het algemeen niet veel meer dan houten kozijnen verven. Alleen houten kozijnen verven moet vaker gebeuren doordat hout sneller slijt en de verf daar sneller vanaf gaat. Ook hangt het kunststof kozijnen verven af van de manier van wonen. Woon je in een appartement, tussenwoning of woon je vrijstaand. Al deze dingen tellen mee in het totale kostenplaatje. Mocht je hier niet uitkomen, dan help ik graag met het zoeken naar een oplossing.

Twijfel over zelf je kunststof kozijnen verven?

Je kunt natuurlijk zelf je kunststof kozijnen verven, maar als je dit uitbesteed aan mij, dan ben je verzekerd van een kwalitatief goed eindresultaat. Bij Koops Schilderwerk zorg ik altijd dat het schilderwerk goed wordt afgeleverd en bij mij heb je zes jaar garantie op alle soorten schilder- en/of metselwerk. Zo ben je altijd verzekerd van een goed eindresultaat.

Neem contact op

Toch je schilderwerk laten uitbesteden? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik hecht veel waarde aan goed onderling overleg. Zo kunnen we samen tot het mooiste resultaat komen. 

 

Neem contact op 

Vrijblijvend advies op maat 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op