info@koopsschilderwerk.nl

Binnen kozijnen laten schilderen omgeving Zuidwolde

Houten kozijnen geven je woning extra uitstraling, maar vergen wel onderhoud. Het houten frame vraagt in tegenstellingen tot een kunststof of aluminium frame regelmatig een zorgvuldige verflaag. Dit om waterschade, schimmels en ergere problemen te voorkomen. Laat ook binnen je kozijnen schilderen door Koops Schilderwerk nabij Zuidwolde.

Contact opnemen

Hoe vaak binnen kozijnen laten schilderen?

In het geval van binnen kozijnen is het aan te raden deze iedere 8 tot 10 jaar over te laten schilderen. Ontdek je voor die tijd scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk, dan moet dit zelfs eerder om hogere kosten te voorkomen. Wanneer een houten kozijn binnen ernstige houtrot vertoont, zal ik een houtrotbehandeling toepassen. Is een kozijn echter niet meer te redden, dan zal het vervangen moeten worden. Daarom is regelmatig onderhoud aan zowel buiten als binnen kozijnen sterk aan te raden.

koops-schilderwerk-binnenschilderwerk-kozijnen

Het schilderen van houten, aluminium en kunststof kozijnen

Wanneer je kunststof of aluminium kozijnen hebt kun je deze ook laten schilderen wanneer je uitgekeken bent op de kleur. Hoewel het niet nodig is om deze kozijnen te verven, kun je daarvoor kiezen om esthetische redenen. Dit vergt wel de nodige kennis omdat het lastiger materiaal is om te verven dan hout. Ik kan je hierover adviseren en vakkundig je aluminium of kunststof kozijnen schilderen. Een nieuwe en frisse kleur op je kozijnen binnenshuis maakt je interieur sfeervol en modern.

Laat je schilderwerk in de omgeving van Zuidwolde uitvoeren door Koops Schilderwerk

Koops Schilderwerk in Zuidwolde gebruikt als toekomstgericht bedrijf graag ecologische producten voor het verven van je kozijnen. Naast het schilderen van je kozijnen binnen, schilder ik ook buitenkozijnen en andere houtwerken. Ook voor het schilderen van muren, plafonds en gevels ben je bij mij aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met mij op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik zorg er graag met eigentijds en toch traditioneel vakmanschap voor dat jouw kozijnen beschermd zijn en weer bij je interieur passen.

email mij Offerte aanvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op