info@koopsschilderwerk.nl

Buiten kozijnen laten schilderen omgeving Zuidwolde

Goed onderhouden buitenschilderwerk zorgt voor een meerwaarde aan je woning en geeft deze een moderne uitstraling. Bovendien voorkom je hiermee extra onderhoudskosten door het ontstaan van problemen als houtrot. Bescherm je huis tegen vocht en aanverwante problemen door je buiten kozijnen te laten schilderen door Koops Schilderwerk nabij Zuidwolde. Voor een eigentijds doch traditioneel goed resultaat.

Neem contact met mij op

Advies en professioneel schilderwerk voor een frisse uitstraling

Koops Schilderwerk verft je kozijnen met hoogwaardige materialen. Daarnaast geef ik je graag advies over de juiste kleur en verfsoort. Naast bescherming zal ik ook de esthetiek van het schilderwerk aan je kozijnen nooit uit het oog verliezen. Kleur en afwerking kunnen heel wat doen voor de uitstraling van je woning. Op de lange termijn kun je daarnaast kiezen voor een onderhoudsplan, waarmee ik samen met je kijk welk onderhoud bij jouw houten kozijnen past.

Dure behandelingen voorkomen door buitenschilderwerk

In veel gevallen is er helaas te lang gewacht met het laten schilderen van de kozijnen buiten. Er wordt dan pas hulp ingeschakeld wanneer er gebreken verschijnen. In zo’n geval is er meer nodig dan alleen een schilderbeurt en zal ik een houtrotbehandeling moeten uitvoeren. Hierbij worden duurdere producten gebruikt, dus het is aan te raden om het schilderwerk aan je kozijnen tijdig te laten uitvoeren.

buiten-schilderen-koopsschilderwerk buitenschilderwerk-koopsschilderwerk

Hoe vaak de kozijnen laten schilderen?

Laat minimaal een keer per 5 tot 7 jaar je kozijnen schilderen. Hoe vaak dit exact nodig is hangt af van de weersinvloeden en de ligging van de woning. Wanneer de bovenste verflaag scheurtjes of blaasjes vertoont kan er vocht doordringen en het houtwerk eronder aantasten. Het belangrijkste doel van het schilderen van houten kozijnen is ten slotte het beschermen van het materiaal.

Laat je kozijnen schilderen door Koops Schilderwerk

Koops Schilderwerk is een toekomstgericht bedrijf in de omgeving van Zuidwolde dat productontwikkeling nauw volgt. Ik ga duurzaam te werk zodat het schilderwerk aan je kozijnen nog lang meegaat. Naast kozijnen, schilder ik ook deuren, tuinhekken, schuren, gevels en ander buitenschilderwerk. Ook voor schilderwerk binnen of een behangklus kun je een beroep op me doen. Neem vrijblijvend contact op voor verdere vragen, of vraag meteen een offerte aan voor je schilderklus. Laat duurzaam en professioneel je kozijnen schilderen.

Offerte aanvragen Stuur een email

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op