info@koopsschilderwerk.nl

Schildersbedrijf in Zuidwolde

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Zuidwolde en wil je jouw woning op een ecologische manier laten schilderen? Koops Schilderwerk verzorgt zowel binnen- als buitenschilderwerk en herstelwerkzaamheden. Op een ecologische en duurzame manier. Dit zorgt voor een modern en fris uiterlijk van je woning en voor zo min mogelijk belasting voor het milieu.

Duurzame schilderwerkzaamheden in Zuidwolde en omgeving

Koops Schilderwerk geeft de uitstraling van je woning een boost met duurzame schilderwerkzaamheden, zowel binnen- als buitenshuis. Dit kan ik onder andere voor je betekenen:

Zeker bij buitenschilderwerk mag voorbewerking niet worden onderschat. Door te zorgen voor een vakkundige voorbereiding van iedere schilderklus en door te werken met hoogwaardige materialen ben je bij Koops Schilderwerk voorzien van een duurzaam resultaat. Op al mijn schilderwerk geef ik dan ook een garantie van maar liefst 6 jaar.

buitenschilderwerk-koopsschilderwerk 

Een milieubewuste keuze met ecologische verf

Ecologische verf is van uitstekende kwaliteit, in de meeste gevallen 100% biologisch afbreekbaar en daardoor milieuvriendelijk. Ik werk onder andere met leemverf, kalkverf, natuurverf en kalei om tot een modern en duurzaam resultaat te komen. Eigentijds en toch traditioneel en net even anders dan normaal, van hoogwaardige kwaliteit.

Koops Schilderwerk: Ecologisch schildersbedrijf in Zuidwolde

Koops Schilderwerk is een professioneel en ecologisch schildersbedrijf in Zuidwolde voor al je schilderklussen. Neem voor meer informatie over wat ik voor jouw woning of bedrijfspand kan betekenen contact op via het contactformulier, of vraag eenvoudig een offerte aan. Graag voorzie ik dan jouw huis of bedrijfspand binnenkort van een moderne en duurzame laag verf.

Meer informatie aanvragen Afspraak inplannen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op