info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk, dé schilder in Groningen

Wil je jouw huis opknappen met een lik verf of een nieuw behang? Koops Schilderwerk is jouw schilder in Groningen. Je kunt zelf aan de slag, maar je kunt ook een schildersbedrijf in de omgeving van Groningen inhuren om je verf- of behangproject uit te besteden. Koops Schilderwerk heeft al jarenlang ervaring in het vak gaat iedere uitdaging aan. Bij Koops Schilderwerk kun je voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk terecht.

Waarom Koops Schilderwerk inhuren? 

Huur je een specialist in voor het verven van de binnen- of buitenmuren of het behangen van een wand, bespaar je veel tijd. Een expert doet dit snel, net en resultaatgericht. Huur je een schilder in zoals Koops Schilderwerk, dan weet je zeker dat het eindresultaat er geweldig uit zal zien. Voor meer informatie over het schilderwerk, neem gerust contact op.

Neem contact op 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor schilderen en behang kun je bij Koops Schilderwerk terecht

Als huisschilder heeft Koops Schilderwerk al honderden oppervlakken geverfd. In basiskleuren, maar ook in opvallende kleuren als rood, blauw en groen. Koops komt graag bij je langs om de verfklus op zich te nemen. Geen wand laten verven, maar een behangklus? Dan staat Koops Schilderwerk ook voor je klaar. Ook met behangen vele jaren ervaring opgebouwd. 

De schilder in Groningen, zes jaar garantie op iedere verfklus 

"Ik vind het belangrijk dat je vele jaren van je geverfde oppervlakken kunt genieten, zonder een nieuwe huisschilder in te moeten huren. Daarom geef ik zes jaar garantie op iedere verfklus. Ook op grote schilderprojecten krijg je bij mij altijd zes jaar garantie."

Meer weten over schilderwerk of over de garantie? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op