info@koopsschilderwerk.nl

Op zoek naar een schildersbedrijf in de buurt van Groningen?

Wil je jouw huis opknappen met een lik verf of een behangetje? Dan kun je zelf aan de slag, maar je kunt ook een schildersbedrijf in de omgeving van Groningen inhuren om je verf- of behangproject uit te besteden. Met mijn jarenlange ervaring in het vak ga ik iedere uitdaging aan: ik kan alle oppervlakken op hoog niveau verven en behangen. Je kunt bij mij voor zowel binnen- als buitenschilderwerk terecht.

Waarom een expert inhuren? 

Huur je een expert in voor het verven van de binnen- of buitenmuren of het behangen van een wandje, dan bespaar je veel tijd. Zeker als het om een groot oppervlak gaat, ben je wel even bezig met verven of behangen als je dit zelf doet. Een expert doet dit vaak veel netter en sneller. Huur je mij in om jouw huis een make-over te geven, dan weet je zeker dat het eindresultaat er geweldig uit zal zien. 

Voor verf of behang kun je bij Koops Schilderwerk terecht

Als huisschilder heb ik al honderden oppervlakken geverfd. In basiskleuren, maar ook in opvallende kleuren als rood, blauw en groen. Wat voor oppervlak je ook wil verven en wat je favoriete kleur ook is: ik kom graag bij je langs om je verfklus op me te nemen. En wil je geen wandje laten verven, maar prefereer je behang? Dan sta ik ook voor je klaar. Ook met behangen heb ik al vele jaren ervaring. 

Zes jaar garantie op iedere verfklus 

Ik vind het belangrijk dat je vele jaren van je geverfde oppervlakken kunt genieten, zonder een nieuwe huisschilder in te moeten huren. Daarom geef ik zes jaar garantie op iedere verfklus. Ook op grote schilderprojecten krijg je bij mij altijd zes jaar garantie. Meer weten over mijn garantie? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op