info@koopsschilderwerk.nl

Een schildersbedrijf in Drenthe? Koops Schilderwerk staat voor je klaar 

Wil je jouw huis een hele andere uitstraling geven? Dan kun je ervoor kiezen om de binnen- en/of buitenzijde te schilderen. Met een likje verf ziet je woning er direct heel anders uit, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Wil je jouw schilderwerk uitbesteden aan een ervaren expert? Dan sta ik voor je klaar. Laat je de binnen- en/of buitenzijde van je huis door mij schilderen, dan weet je zeker dat het eindresultaat er geweldig uit zal zien. 

Binnen- en buitenschilderwerk 

Ik ben al jaren actief als huisschilder. Je kunt mij inhuren voor al je schilderwerk in huis, maar ik ben ook gespecialiseerd in buitenschilderwerk. En wil je jouw woning in één keer volledig onder handen laten nemen, door zowel de binnen- als de buitenzijde te laten schilderen? Dan sta ik ook voor je klaar. Ik help je graag jouw woning weer te laten stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten. 

Koops Schilderwerk: ook voor behangklussen 

Met een lik verf kun je jouw woonkamer, hal, slaapkamer of studeerkamer direct heel anders laten ogen. Maar wat als je een patroontje op de muur wil? Dan kun je die saaie, witte muur in huis beter laten behangen. Ook dit kan ik voor je doen, uiteraard op hoog niveau en voor een aantrekkelijk lage prijs. Met een behangetje is die voorheen witte muur absoluut niet saai meer! 

Professionele schilder nodig? Neem direct contact op 

Heb jij een professionele schilder nodig voor jouw binnen- en/of buitenschilderwerk? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag bij je langs om jouw opdracht te bespreken. En wil je gebruik maken van de diensten van mijn schildersbedrijf in Drenthe, dan zet ik je afspraak direct in mijn agenda.

Contact opnemen Offerte opvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op