info@koopsschilderwerk.nl

Schildersbedrijf in Assen nodig? Koops Schilderwerk staat klaar

Wil jij op een professionele wijze je huis laten opknappen met binnen- of buitenschilderwerk? Koops Schilderwerk is hét schildersbedrijf in Assen. Koops Schilderwerk is een eenmanszaak van Erik Koops en al jaren gespecialiseerd in ecologisch schilderwerk, binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Waarom Koops Schilderwerk?

Door mijn jarenlange ervaring in het schildervak worden oppervlaktes op hoog niveau geverfd. Zowel grote als kleinere schilderopdrachten worden uiterst professioneel, met zorgen en vakmanschap uitgevoerd. Met het maken van een afspraak plannen we eerst een kennismakingsgesprek in.

Neem contact op

schilder-nodig-zuidwolde

Ecologisch schilderwerk

Koops Schilderwerk maakt graag gebruik van eco-verf. Deze verf bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn milieuvriendelijk. Deze verf wordt met respect voor mens en milieu gemaakt.

Binnenschilderwerk

Schilderwerk is het visitekaartje van uw woning en is naast mooi, ook belangrijk voor het behoud van uw woning. Samen kijken we wat er precies gedaan moet worden Is er bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of is het een eenvoudige bijschilderbeurt? Schilderbedrijf Koops Schilderwerk adviseert u graag.

Buitenschilderwerk

Een specialist nodig op gebied van buitenschilderwerk? Goed buitenschilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van het pand en biedt tegelijkertijd bescherming tegen weersinvloeden. Koops Schilderwerk luistert graag naar je wensen.

Afspraak maken of vragen over schilderwerk in Assen?

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Vul dan gerust het contactformulier in of neem zelf vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op