info@koopsschilderwerk.nl

Muur laten verven

Wij zijn goed in het opnieuw verven van jouw interieur. Dus als je wilt kun je je muur laten verven door ons. Wij kunnen alle soorten verf en kleuren aanbrengen op jouw muur. Mocht je hier over meer willen weten of gelijk een vrijblijvende offerte willen aanvragen, dan kan dat via onze contactpagina. Wij helpen jou om een nieuwe look te geven aan jouw woning.

Verf mijn muur

Hoe verven we jouw muur?

Wij zorgen dat jouw muur eerste helemaal ‘schoon’ is van alle oude verflagen. Ook de vet- en olielagen verwijderen we zodat het eindresultaat het beste uitpakt. Daarna brengen we in verschillende lagen de nieuw verf aan op jouw muur. Daarna moet de verf goed drogen en als dat gebeurd is heb jij een mooi geverfde muur. Wij leveren alleen kwaliteit af en zorgen dus ook dat wij alles mooi achterlaten.

Behang op je muur

Mocht je toch iets anders willen de verf op je muur, kunnen wij ook jouw muur behangen. Wij hebben ook in het behangen van muren enkele jaren ervaring en we kunnen ook aan elke kleur of print komen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden op het gebied van behang. Wij zorgen ervoor dat jouw muur zelfs met behang er goed uit ziet.

Je muur laten verven door Koops Schilderwerken

Tussen alle schilderbedrijven zorgen wij dat we ons profileren op het gebied van service en kwaliteit leveren. Wij hebben een paar punten waar wij sowieso voor staan.

Door deze punten en ons portfolio ben jij verzekerd van goed werk door professionals die ervaren zijn en dus kennis van het vak hebben.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk uw vraag behandelen en mee kunnen denken over een oplossing bij elke soort klus.

 

Offerte aanvragen Naar het contactformulier

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op