info@koopsschilderwerk.nl

Muur laten schilderen of behangen in Groningen? 

Je wil die saaie, witte muur in huis dolgraag een andere uitstraling geven, maar je hebt geen zin om zelf met kwasten en rollers aan de slag te gaan. Behangen zie je al helemaal niet zitten, simpelweg omdat je hier totaal geen ervaring mee hebt. De oplossing? Besteed die klus lekker uit aan een expert. Ik ben al jaren actief als huisschilder in Groningen en omgeving en kom die witte muur in huis met veel plezier verven of voorzien van mooi behang

Vraag vrijblijvend een offerte aan

behang-geel

Gegarandeerd een mooi eindresultaat 

Ga je zelf aan de slag met een pot verf of een rol behang, dan weet je nooit of het eindresultaat wel mooi zal zijn. Zeker als je totaal geen ervaring hebt met schilderen of het aanbrengen van behang, is de kans groot dat het eindresultaat niet helemaal aan je eisen zal voldoen. Wil jij gegarandeerd een mooi eindresultaat? Huur mij dan in voor je schilder- of behangklus. Op deze manier bespaar je bovendien veel tijd. 

Persoonlijk kleuradvies van een ervaren expert 

Weet je niet zo goed welke kleur of kleuren jouw muur moet krijgen? Dan kom ik graag eens bij je langs om je interieur en de kleuren in je huis te bekijken. Op basis van dit kleine onderzoek geef ik je graag geheel vrijblijvend professioneel kleuradvies. 

Een make-over zonder moeite? Neem direct contact op 

Wil je je interieur heel anders laten ogen, zonder dat je hier zelf enige moeite voor hoeft te doen? Neem dan contact met me op. Ik kom graag op de korte termijn bij je langs in Groningen om je kleuradvies te geven of direct te starten met het verven of behangen van die witte muur in huis.

Contact opnemen Afspraak inplannen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op