info@koopsschilderwerk.nl

Muur laten schilderen of behangen in Drenthe?

Wil je jouw interieur een make-over geven? Dan kun je nieuwe meubels kopen, maar je kunt ook een van die saaie, witte wanden in huis aanpakken. Door een enkele muur te laten schilderen, kun je de uitstraling van een ruimte helemaal veranderen. Ook het aanbrengen van een eenvoudig behangetje kan wonderen doen. Wil jij een muur laten verven of voorzien van een nieuw behang? Dan staat Koops Schilderwerk voor je klaar. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Muur laten schilderen 

Ik ben al jaren actief als huisschilder in Drenthe en Groningen. Wil je een van de wanden in huis een andere kleur geven, maar heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Dan kom ik graag naar je toe om deze schilderklus op me te nemen. Ik schilder je muur of muren vakkundig, uiterst nauwkeurig en bovendien snel. Voor je het weet, ben ik klaar met schilderen en heeft die saaie wand een hele andere uitstraling. 

Muur laten behangen

Het aanbrengen van behang is niet eenvoudig. Als je hier geen ervaring mee hebt, kun je jouw behangklus beter uitbesteden aan een expert. Als huisschilder heb ik niet alleen ervaring met schilderen, maar ook met het aanbrengen van verschillende behangpatronen. Wat voor behang je ook hebt gekocht: ik zorg ervoor dat dit behang netjes op de muur komt te zitten. 

Advies nodig? Neem gerust contact op 

Weet je niet zo goed welke verf je moet kopen? Vind je het lastig om een mooie kleur te kiezen voor die witte wand? Of weet je niet zo goed welk behang het beste bij de kleuren van jouw interieur past? Neem dan gerust contact op. Ik geef je graag geheel vrijblijvend professioneel advies over het verven of behangen van een binnen- of buitenmuur.

contact opnemen 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op