info@koopsschilderwerk.nl

Kosten schilderen huis

Ik horen vaak de vraag: wat zijn de kosten van het schilderen van een huis?  En daar kan ik helaas ook geen exacte prijsindicatie aan geven.  Want elke huis is anders en de kosten van het schilderen van een huis variëren daarom heel erg. Dus daarom kan ik niet vertellen hoeveel de kosten van het schilderen van een huis bedraagt.  

   

Neem contact met mij op

 

Hoe schilder ik jouw huis?

Ten eerste doe ik dat met ecologische verf en andere kwalitatief goede  materialen. De voorbehandeling is natuurlijk het belangrijkste. Dus ik zorg dat de ondergrond waar ik op ga werken goed gereinigd is en ik de  verf daarna mooi kan aanbrengen. Na een goede paar lagen op uw muur te hebben aangebracht, zal het eindresultaat heel mooi zijn. Daardoor zijn de kosten die je maakt voor het schilderen van jouw huis het dubbel en dwars  waard.

 

Wat ik precies schilder

Ik draai dit even om: “wat schilder ik niet?”. Want ik kan heel veel schilderen wat ook maar een goed te reinigen ondergrond heeft. Elke klus, groot of klein durf ik wel aan. Natuurlijk is het wel handig dat ik van tevoren een indicatie  heb van wat voor klus mij te wachten staat. Daarom vraag ik jou om een goede omschrijving te geven van het te schilderen gedeelte. Dan kan ik de kosten voor het schilderen van jouw huis beter berekenen en delen met jou.

 

Koops schilderwerk kan jou helpen!

Tussen alle schilderbedrijven zie je soms door de kwasten de verf niet meer. Daarom zou ik jou persoonlijk advies willen geven op het gebied van wat het beste voor jou is. Ik kan jou helpen met de kosten van het schilderen van jouw huis te berekenen, kijken welke kleur op welke muur het mooist is en jou vertellen wat de trends of must-haves zijn op het gebied van verf.

 

Voordelen van het schilderen bij Koops Schilderwerk

 

Lees meer over mij Neem vrijblijvend contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op