info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk in Zuidwolde

Wil je jouw woning aan de binnen- of buitenkant een nieuwe uitstraling geven? Of zijn de muren, kozijnen of gevel aan een opknapbeurt toe? Koops Schilderwerk in Zuidwolde helpt je graag met een moderne en frisse verflaag voor je woning. Niet alleen stijgt hierdoor de waarde van je woning, ook het woongenot gaat erop vooruit. Je zult er versteld van staan wat een nieuwe verflaag al niet voor je woning kan doen. Bovendien werk ik met ecologische verf, waardoor ook het milieu gespaard blijft.

Verwezenlijk jouw wensen met Koops Schilderwerk in Zuidwolde

Ik heb ruime ervaring met schilderen en heb de juiste kennis, vaardigheden en materialen in huis. Sinds jaren werk ik met ecologische verf die vrijwel altijd 100% biologisch afbreekbaar is. Hierbij lever ik niet in op kwaliteit, aangezien de highend bioverf die ik gebruik even goed of zelfs beter van kwaliteit is dan overige vakverf. Door de snelle productontwikkeling van biobased verf is de kwaliteit en droging ervan in de laatste jaren enorm verbeterd.

 

Jouw woning, jouw kleur verf

Samen met jou als klant kijk ik naar het juiste product voor het schilderen van jouw muur, kozijn of gevel. Ecologische verf is niet alleen in verschillende samenstellingen, maar ook in praktisch elke kleur verkrijgbaar. Bovendien geef ik je 6 jaar garantie op door mij uitgevoerde schilderklussen. Zo geniet je nog lang van die mooie kleur op de muren.

Vraag een offerte aan voor jouw schilderklus

Heb jij een schilderklus die om aanpakken vraagt, of wil je eigenlijk wel eens een nieuw kleurtje proberen? Koops Schilderwerk in Zuidwolde helpt je verder met een eigentijds doch traditionele aanpak. Neem voor de mogelijkheden contact met me op via het contactformulier, of bel naar 06 2284 5061. Graag voorzie ik jouw huis van een professionele verfbeurt voor een modern en fris resultaat.

Neem contact op Contactformulier invullen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op