info@koopsschilderwerk.nl

Huis schilder

Ben je op zoek naar een schilder die jouw huis kan schilderen? Koop Schilderwerk kan dit voor je doen. In heel Drenthe kan ik verschillende schilderklussen aan je huis voor je uitvoeren. Neem snel contact op en plan maak gauw een afspraak.

Binnen huis schilder

Bij schilderklussen binnen in huis kun je denken aan muren, maar ook aan kozijnen, vloeren, trappen, deuren en plafonds. Zo kan ik jouw woning een complete metamorfose geven.

Buiten huis schilder

Ook aan de buitenkant van je woning kan ik het schilder werkt voor je doen. Zowel muren als deuren en kozijnen zijn geen enkel probleem. Het is natuurlijk ook mogelijk om het allemaal te laten verven.

Complete metamorfose

Naast schilder werk, kan Koops Schilderwerk ook behangen. Zo kan je alle klussen binnenhuis laten uitvoeren door een persoon. Door mijn ervaring kan ik advies geven over kleurenstellingen maar ook over de beste plek van behang en verf.

Koops schilderwerk

Koops Schilderwerk werkt alleen met het beste materiaal. Dan is het zeker dat de verf lang mooi blijft en makkelijk te onderhouden is. Naast een goede levering bij mijn schilderwerk, zorg ik er ook voor dat de ruimte weer opgeruimd is na de klus. Bij elke verfklus wordt standaard zes jaar garantie gegeven. Naast kwaliteit, vind ik persoonlijkheid belangrijk. Daarom kom ik eerst op een gesprek voordat ik aan een klus begin. Tijdens het gesprek kan ik de ruimtes en oppervlaktes bekijken. Zo weet ik welke verf het beste is. Natuurlijk kan ik ook advies geven over de kleuren verf.

Huis schilder in Drenthe en Groningen

Ben jij op zoek naar een schilder die jouw huis kan omtoveren? Koops Schilderwerk kan alle binnen en buiten huis schilderklussen in Drenthe en Groningen voor jou uitvoeren. Neem snel contact op en geniet binnenkort al van een vernieuwde woning.

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op