info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch schilderwerk in Zuidwolde

Op zoek naar ecologisch schilderwerk in Zuidwolde? Veel verfsoorten zijn niet ecologisch. Deze verfsoorten worden samengesteld uit veel chemische bestanddelen en andere ingrediënten. Deze chemische bestanddelen zijn niet bepaald milieuvriendelijk. 

Wil je jouw huis wel laten verven, maar wil je het milieu niet schaden? Dan neem je contact op met Koops Schilderwerk, ik ben namelijk gespecialiseerd in het ecologisch schilderen van verschillende soorten oppervlakken, zonder enige schade voor het milieu. Ik werk altijd netjes en een goede klantervaring staat voor mij bovenaan.

Duurzaam en mooi

Bij het schilderen van jouw woning maak ik gebruik van ecologische verf. Deze verf bestaat uit natuurlijke grondstoffen en ingrediënten die op geen enkele wijze schadelijk zijn voor het milieu. Met de ecologische verf van Koops Schilderwerk profiteer jij van een duurzaam en mooi eindresultaat. Er zit naast de goede invloed op het milieu, geen enkel verschil tussen de ecologische en chemische verfsoorten. Dit houdt in dat de verf hetzelfde resultaat oplevert. De dekking is even goed en de verf blijft even lang zitten.

Voor binnen en buiten

Ik weet de juiste ecologische verf te vinden voor elke klus in Zuidwolde en omgeving. Bij het eerste contact laat jij weten wat er moet gebeuren en wat je verwacht. Op basis van de omschrijving van de klus, bepaal ik de juiste verf voor de situatie. Deze verf kan zowel binnen als buiten aangebracht worden. 

Jouw huis duurzaam laten schilderen? Neem contact op

Ben jij op zoek naar ecologisch schilderwerk in Zuidwolde? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Er kan dan direct een afspraak ingepland worden voor het milieuvriendelijk schilderen van jouw woning. Al op de korte termijn kom ik bij je langs om jouw huis te voorzien van een schitterende nieuwe laag verf, op een milieuvriendelijke manier.
 

Afspraak maken

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op