info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk is de specialist voor ecologisch schilderwerk in Haren

Ben jij op zoek naar een ervaren en duurzame schilder, in de buurt van Haren? Dan kan ik je helpen. Ik heb namelijk al jarenlang ervaring in het schildersvak en kan netjes, gedegen en snel werken. Als schilder is mijn specialiteit werken met ecologisch materiaal dat milieuvriendelijk is. Dit is niet alleen de beste verf voor jouw huis, maar ook de beste keuze voor de natuur. Ecologische verf wordt namelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen die veel minder giftig en schadelijk zijn dan gewone verf. Bovendien blijft het natuurlijke pigment langer mooi, waardoor je meer plezier hebt van mijn schilderwerk. 

Milieuvriendelijk en helemaal ontzorgend

Het renoveren van je woning kan ontzettend veel tijd kosten. Je hebt namelijk verschillende specialisten nodig die jou kunnen helpen met dit project. Met behulp van mijn uitgebreide netwerk kan ik je helemaal ontzorgen. Zo werk ik samen met een vaste stylist en stukadoor. Samen kunnen we afspraken maken over de renovatie van jouw huis in de buurt van Haren, zodat het project vlekkeloos verloopt. Ook het plaatsen van glas, stofferen en behangen behoort tot de mogelijkheden. Als schilder werk ik zowel binnen- als buitenshuis, uiteraard op een manier die ecologisch en milieuvriendelijk is. Zo kan je je hele huis laten transformeren door mij en mijn netwerk aan specialisten. 

Zoek jij een schilder in Haren?

Kan je woning een opknapbeurt gebruiken en wil je het liefste een schilder inhuren die milieuvriendelijk te werk gaat? Neem dan gerust contact met me op om een afspraak te maken. De voordelen zijn duidelijk: 

Contact opnemen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op