info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch schilderwerk in Groningen 

Wil je jouw huis een make-over geven met milieuvriendelijke verf?  Gelukkig kan dat! Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden, voor zowel binnen als buiten.  Milieuvriendelijke verf wordt gemaakt met respect voor mens en milieu en is vaak 100% biologisch afbreekbaar.  Wil je jouw huis laten schilderen zonder  daarmee het milieu te belasten? Dan neem je contact op met Koops Schilderwerk. Ik ben namelijk gespecialiseerd in het schilderen met ecologische verf. 

Waarom milieuvriendelijke verf gebruiken? 

Ecologische verf wordt gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Dit zijn grondstoffen die je in de natuur terugvindt en dus niet schadelijk zijn voor het milieu. Dit zijn bijvoorbeeld kalkverf of leemverf. Door milieuvriendelijke verf te gebruiken bij het schilderen, bescherm je het milieu. Daar komt nog bij dat de duurzame verf net zo goed is als  gangbare andere verfsoorten, die wel schadelijk zijn voor het milieu. Het eindresultaat van milieuvriendelijk schilderen is dan ook net zo mooi als het eindresultaat van andere schilderklussen.

Koops Schilderwerk: voor binnen en buiten

Ik hecht veel waarde aan het opleveren van een prachtig eindresultaat, en onze milieuvriendelijke verfsoorten zijn van hoge kwaliteit.  Ik gebruik diverse soorten verf , voor elke klus is er wel een duurzame verf. Niet alleen bij het schilderen van de muren in huis, maar ook bij het schilderen van de buitenmuren. Ook de muren buiten kunnen namelijk prima duurzaam geschilderd worden met de juiste milieuvriendelijke verf. 

Ecologisch schilderen in Groningen? Neem contact op

Wil jij jouw woning in Groningen laten verven door een milieubewuste schilder? Neem dan direct contact op. Ik kom graag al op de korte termijn bij je langs om de binnen- of buitenzijde van je huis vakkundig onder handen te nemen. Het schilderen van zowel de binnen- als de buitenzijde kan natuurlijk ook. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg!

Afspraak maken
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op