info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch schilderwerk voor binnen en buiten in Assen 

Wil je je huis laten schilderen zonder het milieu te schaden? Neem dan contact op met Koops Schilderwerk.  Ik ben namelijk gespecialiseerd in het duurzaam schilderen van verschillende soorten oppervlakken, zowel binnen als buiten

Schilderen met ecologische verf 

Een groot deel van de verfsoorten die in Nederland verkocht worden, zijn niet erg milieuvriendelijk. Deze verfsoorten worden namelijk van diverse chemische middelen gemaakt, die helaas schadelijk zijn voor het milieu. Vind je het belangrijk om je ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden, maar wil je je huis wel een make-over geven? Laat je huis dan schilderen met ecologische verf. 

Ecologische verf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de verf zitten geen chemische middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Laat je jouw huis met deze verf behandelen, dan is de make-over dus volledig milieuvriendelijk. 

Voor binnen en buiten 

Het maakt niet uit hoe je jouw woning een make-over wil geven. Ecologisch schilderen kan namelijk binnen, maar ook buiten.  Ik zorg ervoor dat  de juiste verf gekozen wordt voor elke schilderklus. Deze verf is duurzaam, maar blijft bovendien vele jaren zitten. Zo profiteer je met een beetje hulp van mij van het meest milieuvriendelijke én het mooiste schilderresultaat. 

Direct een afspraak maken 

Wil jij jouw woning in Assen ecologisch laten verven? Neem dan contact op. Ik kom graag al op de korte termijn bij je langs om jouw huis een milieuvriendelijke make-over te geven. 

En wil je wat meer informatie over mijn werkwijze of ecologische verf, neem dan contact op via het contactfomulier. Hier kun je al jouw vragen laten beantwoorden.

Afspraak maken

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op