info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch schilderwerk Drenthe

Veel verfsoorten zijn niet ecologisch. Deze verfsoorten worden samengesteld uit diverse ingrediënten, waaronder vele chemische bestanddelen. Veel chemische bestanddelen zijn niet erg milieuvriendelijk. 
Wil je jouw huis wel laten verven, maar wil je het milieu niet schaden? Dan neem je contact op met Koops Schilderwerk, ik ben namelijk gespecialiseerd in het ecologisch schilderen van verschillende soorten oppervlakken, zonder enige schade voor het milieu. 

Contact opnemen

Een duurzaam én mooi eindresultaat

Ik maak gebruik van ecologische verf bij het schilderen van je woning. Deze verf bestaat uit natuurlijke grondstoffen, die op geen enkele wijze schadelijk zijn voor het milieu. Met de ecologische verf van Koops Schilderwerk profiteer je van een duurzaam én mooi eindresultaat. De verf dekt namelijk net zo goed als de chemische verfsoorten. Ook blijft de verf net zo lang zitten als niet-ecologische verf.

Duurzaam schilderen: voor binnen en buiten

Ik weet de juiste ecologische verf  te vinden voor elke klus. Als je mij inhuurt voor duurzaam schilderen, laat je zelf weten wat er precies moet gebeuren. Op basis van de omschrijving van jouw klus, zoeken wij de beste ecologische verf. Deze verf breng ik op hoog niveau aan op de binnen- en/of buitenmuren.

Jouw huis duurzaam laten schilderen? Neem contact op

Wil jij jouw huis in Drenthe een mooie én duurzame make-over geven? Neem dan contact met mij op. Er kan dan direct een afspraak ingepland worden voor het milieuvriendelijk schilderen van jouw woning. Al op de korte termijn kom ik bij je langs om jouw huis te voorzien van een schitterende nieuwe laag verf, op een milieuvriendelijke manier.

Afspraak maken

 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op