info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch buitenschilderwerk door Koops Schilderwerk

Niet alleen de binnenkant van jouw woning kun je milieuvriendelijk laten schilderen, maar ook de buitenzijde. Ecologisch buitenschilderwerk zorgt ook voor een verantwoorde oplossing voor de buitenzijde. Koops Schilderwerk voorziet de gevel en zijden van jouw woning van een duurzame en ecologische verflaag, resulterend in een moderne en frisse uitstraling. Zo lever ik niet alleen een bijdrage aan de prachtige uitstraling van jouw woning, maar ook aan een duurzame samenleving.

De kwaliteit van ecologische verf

Ecologische verf is gemaakt van herwinbare grondstoffen en biedt hierdoor een toekomstgerichte oplossing. De highend ecologische verf van Koops Schilderwerk is duurzaam en je krijgt dan ook 6 jaar garantie op het schilderwerk. Door je woning met ecologische verf te laten schilderen krijg je een kwalitatief hoogwaardig resultaat met een minimale belasting voor het milieu.

Ecologisch Buitenschilderwerk buiten-schilderen-koopsschilderwerk

Eigentijds doch traditioneel ecologisch buitenschilderwerk

Bij ecologische verf kun je denken aan kalkverf, leemverf en natuurverf, afhankelijk van of het schilderwerk binnen of buiten plaatsvindt. Buitenlak valt voornamelijk onder natuurverf en is vaak biobased verf. Biobased verf bevat als basis grondstoffen die direct uit de natuur worden onttrokken en niet zijn bewerkt. Maar niet alleen de verf speelt een rol bij ecologisch buitenschilderwerk: ook worden er degelijke voorbereidingen getroffen en is de gehele aanpak duurzaam. Deze eigentijdse doch traditionele manier van schilderen geeft jouw woning bovendien een uitstraling die net even anders is dan normaal.

Laat jouw buitenschilderwerk op duurzame wijze uitvoeren

Voor hoogwaardig ecologisch buitenschilderwerk kun je terecht bij Koops Schilderwerk. Maar ook voor het duurzaam laten schilderen van het interieur en de kozijnen van jouw huis in Zuidwolde en omgeving kun je bij mij terecht.  

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van ecologisch schilderwerk vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier, of bel mij op 06 22845061

Offerte aanvragen Vraag naar de mogelijkheden

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op