info@koopsschilderwerk.nl

Ecologisch binnenschilderwerk

Een milieuvriendelijke verf, bestaat dat wel? Zeker. Koops Schilderwerk is gespecialiseerd in ecologisch binnenschilderwerk. De ecologische verf bestaat uit diverse bestandsdelen die het milieu niet schaden en waar geen chemische bestandsdelen inzitten. Maak snel een afspraak en geniet van een milieuvriendelijk schilderwerk.

Duurzaam schilderwerk

Het grote voordeel van ecologisch schilderwerk, naast milieuvriendelijk, is dat de verf lang meegaat. Net zo lang als niet-ecologisch verf. Daarnaast zorgt de ecologische verf ook voor een mooi eindresultaat. De grondstoffen die in de ecologische verf zitten zijn bijvoorbeeld:

Doordat deze stoffen worden gebruikt, is de verf biologisch afbreekbaar en geurloos. Hoe ecologisch wil je het hebben?

Complete ecologische make-over

Met de ecologische verf kunnen alle klussen gedaan worden. Denk aan keuken, gang, woonkamer en slaapkamer. Omdat de verf geurloos is, kan je gewoon in huis blijven tijdens de make-over. Daarnaast kun je genieten van een mooi resultaat die jaren blijft zitten. Belangrijk is natuurlijk dat je de kleur kiest waar jij jarenlang van genieten.

Een goed resultaat

Om er zeker van te zijn dat de verf goed blijft zitten, worden eerst alle oude verfresten verwijderd. Als de ecologische verf op een schone ondergrond wordt aangebracht, weet ik zeker dat het resultaat van kwaliteit is. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste eco-verf gekozen wordt. Gelukkig kan ik jou helpen bij de keuze.

Maak jouw woning ecologisch

Wil jij je woning milieuvriendelijker maken met ecologisch binnenschilderwerk? Neem contact op met mij. Ik kom graag bij je langs om je advies te geven over de kleur en het soort ecologische verf. Heb je zelf geen tijd voor een make-over? Dan kan ik dit voor jou doen. Met mijn expertise in ecologische verf, weet ik precies welke verf er nodig is voor het beste resultaat. Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op