info@koopsschilderwerk.nl

Duurzame verf

Wil jij jouw woning laten verven? Dit kan ik geheel duurzaam voor jou doen. Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe schadelijk verf kan zijn voor jou en het milieu. Het verf dat ik gebruik is niet schadelijk voor jouw gezondheid én is duurzaam. 

Waarom duurzame verf?

Duurzame verf brengt verschillende voordelen met zich mee. De samenstelling van de duurzame verf bestaat uit natuurlijke grondstoffen waardoor deze minder schadelijk is en langer mee gaat. De verf ontstaat niet meer door een chemisch proces dus geven wij de generaties die na ons komen ook een gezondere toekomst. Zo kun jij genieten van een nieuwe kleur.

Duurzaam schilderen

Of een woning geschilderd kan worden met duurzame verf is afhankelijk van een aantal punten. Denk hierbij aan de ondergrond, de situatie en de ligging van het huis. Om zeker te zijn of duurzame verf bij jou gebruikt kan worden, kom ik graag een keer langs om je hierover te adviseren.

Mijn werkwijze

Koops Schilderwerk staat voor betrouwbaarheid en hoogwaardig maatwerk. Om er voor te zorgen dat de duurzame verf goed blijft zitten, begin ik met het schoonmaken van de ondergrond. Dat houdt in dat alle oude verfresten compleet verwijderd worden, Duurzame verf is in de prijs vergelijkbaar met andere vakverf en ik maak het mogelijk om een kleur te laten maken die anders is dan standaard. 

Advies voor duurzame verf

Wil je graag nog meer informatie over duurzame verf? Neem snel contact met mij op. Door mijn ervaring kan ik jou advies geven en meedenken over de mogelijkheden. Ik help graag met het bekijken of duurzame verf iets voor jouw woning is. Door samen met jou in gesprek te gaan, komen we samen tot de beste oplossing voor jouw woning en jouw gezondheid. 

Vraag naar de mogelijkheden

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op