info@koopsschilderwerk.nl

Waarom kiezen voor een duurzaam schildersbedrijf?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de schildersbranche. Schoon, veilig en transparant werken is wat duurzaamheid betekent. Een duurzame schilder vernieuwt door afscheid te nemen van de giftige stoffen in de verf. Koops Schilderwerk is professioneel, werkt duurzaam, maar garandeert tevens een modern en fris eindresultaat. 

Neem contact met mij op

behang-geel

Wat is een duurzame schilder?

Een duurzame schilder is een bewuste schilder die kiest voor een werkwijze die het milieu zo min mogelijk belast. Een duurzame schilder loopt voorop en denkt na over de processen binnen zijn bedrijf. Een schone en veilige manier van werken zijn belangrijk. Want de toekomst telt. Ik ben Erik Koops van Koops Schilderwerk Zuidwolde en ik ben een duurzame schilder. Ik neem geen genoegen met halve oplossingen en ga altijd voor een professioneel eindresultaat. 

Ecologische verf voor jouw project

Na een persoonlijk gesprek bepaal ik samen met de klant welk soort verf er gebruikt gaat worden en in welke kleur. Deze verf kan volledig milieuvriendelijk zijn, ook wel ecologisch genoemd. In dit type verf zitten uitsluitend natuurlijke grondstoffen verwerkt, zoals: 

Door mijn jarenlange expertise weet ik welk soort verf geschikt is voor het type ondergrond dat geschilderd dient te worden. 

Duurzaamheid en garantie

Op al mijn schilderwerken geef ik een gegarandeerde garantie van zes jaar. Duurzaamheid heeft namelijk niets te maken met kwaliteit. Als duurzame schilder weet ik precies wat ik doe. Zo ben jij verzekerd van een highend, ecologisch en toekomstgericht eindresultaat. 

Voor meer informatie, neem gerust contact met mij op via het invullen van het contactformulier of via e-mail info@koopsschilderwerk.nl. Ik ben actief als huisschilder en buitenschilder in de regio van Zuidwolde (Drenthe). 

Meer weten? Vraag een offerte aan

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op