info@koopsschilderwerk.nl

Duurzame schilder omgeving Hoogeveen

Het is belangrijk om je woning goed te onderhouden en het liefst bereik je hierbij een duurzaam resultaat. Voor een duurzame schilder in de omgeving van Hoogeveen richt je je tot Koops Schilderwerk. Niet alleen ben je dan verzekerd van een schilderbeurt die jaren meegaat, ook ben je groen bezig. Met hoogwaardige ecologische verven en duurzame materialen verzorg ik al je schilderwerk op professionele wijze, zowel binnen- als buitenshuis.

Contact opnemen

Een modern en duurzaam resultaat met ecologische verf

Bij mij kun je terecht voor eigentijds doch traditioneel vakwerk, want dankzij de nieuwste productontwikkelingen ga ik toekomstgericht te werk. De ecologische verf die ik gebruik is gemaakt van hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen, in plaats van fossiele grondstoffen. Bovendien gebruik ik ecologische verf van hoogwaardige kwaliteit, zodat het resultaat langer meegaat. Zo gebruik ik op de lange termijn minder verf, produceer minder verfafval en is mijn werk minder belastend voor het milieu.

ecologisch-schilderwerk-koops-schilderwerkduurzaam-schildersbedrijf-Hoogeveen

Duurzaam en veilig binnenshuis schilderen

Niet alleen wordt de kwaliteit van de verf die ik gebruik gewaarborgd door de fabrikanten, ook levert deze een positieve bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Een ander voordeel voor jou als consument is het gezonde binnenklimaat. De verf die ik gebruik bevat geen giftige stoffen die kunnen zorgen voor dampen of giftige stoffen die jij en je gezin inademen. Hiermee is de verf ook geschikt voor mensen met allergieën en voldoet deze aan de Europese normen (VOC).

Koops Schilderwerk: jouw duurzame schilder in omgeving Hoogeveen

Kies voor Koops Schilderwerk en kies voor duurzaam schilderwerk. Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan een meer duurzame samenleving. Bij mij kun je onder andere terecht voor het verrichten van schilderwerk binnen- en buitenshuis, houtrotbehandeling en onderhoud. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen, of vraag direct een offerte aan. Ik voorzie jouw interieur of exterieur graag van een duurzame en professionele schilderbeurt.

Offerte aanvragen Mail mij

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op