info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk: Duurzaam schildersbedrijf in Zuidwolde

Laat je woning schilderen met de ecologische verf die Koops Schilderwerk gebruikt. Ecologische verf is vaak van uitstekende kwaliteit en daar werk ik dan ook graag mee. Niet alleen om ervoor te zorgen dat er een duurzaam resultaat ontstaat voor jouw woning, maar ook voor het milieu.

Ecologische verf voor een duurzaam resultaat

Ecoverf wordt in Nederland geproduceerd en is naast de productontwikkeling, ook dankzij de natuurlijke grondstoffen, een duurzame keuze. Zo wordt bioverf onder andere uit lijnzaad en aardappelzetmeel gemaakt. Andere vormen van natuurverf zijn graanverf, leemverf en kalkverf. Bovendien kies ik voor duurzame verf van hoogwaardige kwaliteit. Ik geef je dan ook zes jaar garantie op alle door mij uitgevoerde verfwerken.

duur-schildersbedrijf-koops-schilderwerk ecologisch-schilderwerk

Duurzaam schilderen zorgt voor een authentiek resultaat

De ecologische verf die ik gebruik is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar, waardoor je een frisse en moderne uitstraling kunt combineren met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. De verf is in de meeste gevallen 100% biologisch afbreekbaar en zorgt voor een eigentijdse maar ook traditionele uitstraling van je woning. Naast het gebruik van natuurverf zorgt ook mijn goede voorbereiding en vakbekwame aanpak voor een zo duurzaam mogelijk resultaat.

Koops Schilderwerk: Duurzaam schildersbedrijf in Zuidwolde

Of je nu op zoek bent naar een schilder voor je binnen- of buitenschilderwerk, of voor het schilderen van je kozijnen en herstelwerkzaamheden. Ik help je graag op ecologische en professionele wijze. Wil je jouw woning net even anders dan normaal laten schilderen, neem dan contact op via het contactformulier, of vraag even een offerte aan. Graag help ik je dan verder met een highend, duurzame oplossing voor je schilderwerkzaamheden.

Vraag om advies Contact opnemen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op