info@koopsschilderwerk.nl

Duurzaam schildersbedrijf in Drenthe

Ben jij opzoek naar een duurzaam schildersbedrijf in Drenthe? Als duurzame schilder in Drenthe weet Koops Schilderwerk als geen ander je schilderwerk uit te voeren met zo min mogelijk belasting voor het milieu. Dit uit zich in ecologische verfsoorten, maar ook in kwalitatief schilderwerk wat er voor zorgt dat de verf langer blijft zitten. Zo geniet je niet alleen van het mooie schilderwerk maar ben je ook nog eens bewust bezig met het milieu.

Bewust kiezen voor de duurzame weg

Als schilder heb ik de keuze uit veel verschillende soorten verf en materialen. Met een bewuste keuze voor milieuvriendelijke artikelen beperk ik de belasting van het milieu. Bovendien zijn de producten die ik gebruik niet alleen goed voor het milieu maar ook kwalitatief erg sterk. Dit zorgt ervoor dat mijn schilderwerk langer mee gaat. Zo produceer ik op de lange termijn een stuk minder afval en gebruik ik minder verf, wat vervolgens ook weer goed is voor het milieu.

Een gezonde keuze

Naast de positieve effecten voor het milieu, heeft de ecologische verf ook nog een positief effect op mij als schilder en jou als klant. Ecologische verf is namelijk een gezond alternatief op gewone verf. Zo komen jij en je gezin niet in aanraking met giftige verfdampen. Ik gebruik dan ook veelal verf op basis van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast wordt de kwalitatief goede verf die ik gebruik CO2-neutraal geproduceerd. Dit zorgt voor een moderne touch op het traditioneel kwalitatieve resultaat dat ik aflever. 

Duurzaam schildersbedrijf in Drenthe

Ben jij nu helemaal overtuigd om voor de duurzame optie te kiezen? Koops Schilderwerk in Drenthe verricht graag je duurzame binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie zoals houtrotbehandeling kun je bij mij terecht. Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen wat ik voor jou kan doen, of vraag direct een offerte aan bij hét duurzame schildersbedrijf van Drenthe. 
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op