info@koopsschilderwerk.nl

Duurzaam schildersbedrijf in omgeving Hoogeveen

Als duurzaam schildersbedrijf nabij Hoogeveen voert Koops Schilderwerk je schilderwerk uit met zo min mogelijk belasting voor het milieu. Dit uit zich in ecologische verfsoorten, maar ook in resultaten die langer meegaan en waar dus minder snel weer nieuwe verf voor nodig is. Daarnaast ga ik schoon en veilig te werk en werk transparant, gericht op de toekomst. Zo kun je lang genieten van mijn schilderwerk en ben je bewust bezig met een beter milieu.

Stuur mij een email

Bewust kiezen voor duurzaam schilderen

Als schilder heb ik de keuze uit verschillende soorten verf, materialen, en andere benodigdheden. Ik kies bewust voor duurzame artikelen om de belasting van het milieu zoveel mogelijk te beperken. Bovendien kies ik niet alleen voor ecologische producten, maar ook voor een hoogwaardige kwaliteit. Daarmee gaat mijn schilderwerk namelijk langer mee, wat ook indirect ontlastend is voor het milieu. Op de lange termijn produceer ik zo minder verf en afval en kost het minder materialen en tijd. En zo kan ik mijn klanten blij maken met een langdurig resultaat!

duurzaam-schildersbedrijf-Hoogeveen ecologisch-schilderwerk-koops-schilderwerk

Ecologische verf: een gezonde keuze

Ecologische verf is bovendien gezonder voor mij als schilder en voor degenen die verblijven in de ruimtes waarin ik schilder. Zo komen jij en je gezin niet in aanraking met giftige dampen. De meeste verven die ik gebruik zijn dan ook gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast wordt de highend verf CO2-neutraal geproduceerd. Het resultaat is eigentijds doch traditioneel: ambachtelijk vakwerk met een moderne touch.

Duurzaam schildersbedrijf nabij Hoogeveen

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf dat op een duurzame manier te werk gaat? Koops Schilderwerk nabij Hoogeveen verricht graag je binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie zoals houtrotbehandeling kun je bij mij terecht. Neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan voor jouw duurzame verfklus.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op