info@koopsschilderwerk.nl

Buiten kozijnen laten schilderen kosten

Ben je benieuwd of bij het laten schilderen van de buiten kozijnen de kosten hoger uitvallen door bijvoorbeeld het gebruik van ecologische verf, dan kan ik je geruststellen. Bij Koops Schilderwerk gebruik ik ecologische lak voor de kozijnen waarvan de prijs vergelijkbaar is met die van reguliere lak. Daarbij zorg ik er bovendien voor dat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit.

Buiten kozijnen laten schilderen: kosten van ecologische lakken

Er zijn verschillende biobased lakken waarvoor je kunt kiezen bij het laten schilderen van kozijnen. De prijs loopt hierbij niet ver uiteen, maar de droogtijd wel. Watergedragen ecologische lak droogt namelijk sneller dan niet-watergedragen lak. Binnen de laatste categorie kan de droogtijd bovendien sterk uiteenlopen. Het verschil is dat de sneldrogende ecologische lak niet 100% biologisch afbreekbaar is. Dit zijn 95% biobased lakken en ze zijn dan ook 60 tot 80% ecologisch. Dit bevordert de droogtijd door het gebruik van chemicaliën, maar is dus slechter voor het milieu. Een pure lijnolie lak droogt trager, maar is 100% biologisch afbreekbaar.

buitenschilderwerk-koopsschilderwerk buiten-schilderen-koopsschilderwerk

De prijs van het schilderen van kozijnen

Wil je jouw kozijnen zo goedkoop mogelijk laten schilderen? Dan is het verstandig om alle kozijnen en deuren tegelijkertijd in de lak te laten zetten. Zo kan ik een scherpere prijs voor je vaststellen, onder andere doordat de voorrijkosten dalen. Heeft jouw woning niet veel kozijnen, bespaar dan op de kosten voor schilderen van de kozijnen buiten door deze klus samen met je buren uit te laten voeren.

Hoeveel kost het laten schilderen van je kozijnen precies?

Wil je weten wat je nu precies voor buiten kozijnen laten schilderen aan kosten kwijt bent? Neem dan vrijblijvend met me op via het contactformulier op de website, of vraag een offerte voor jouw schilderklus aan. Naast kozijnen help ik je ook graag verder met het schilderen van het interieur en de buitenkant van je woning. Op alle verfwerken die je door mij laat verrichten krijg je naast een scherpe prijs, ook 6 jaar garantie.

Contact opnemen Advies vragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op