info@koopsschilderwerk.nl

Kosten voor het schilderen van de buitenkant van mijn huis

Is de buitengevel van je huis toe aan een schilderbeurt? Dan wil je niet alleen een professioneel en duurzaam resultaat. Maar bovendien is de prijs van belang. En dat is logisch ook. Koops Schilderwerk kent maar al te goed de twijfels die klanten hebben, bij het aangaan van een project als het schilderen van het huis. Graag neem ik alle twijfels weg, want teveel betalen wil niemand. 

Vraag een offerte aan

buitenschilderwerk-koopsschilderwerk

Wat biedt Koops Schilderwerk

Door mijn jarenlange ervaring in alle soorten schilderwerken buitenshuis in regio Zuidwolde (Drenthe), durf ik mij een echte ervaringsexpert te noemen. Mijn werkzaamheden voer ik vakkundig en professioneel uit. Eerst kijk ik naar de persoonlijke situatie van het huis, het vochtigheidsgehalte in de muren en de complete omgeving. Dan houd ik een gesprek waarbij we samen de kleurencombinaties bespreken en het soort verf dat ik zal gebruiken. Duurzaamheid en professionaliteit staan bij mij altijd voorop. Een moderne en frisse uitstraling geven aan je huis, dat wordt het doel. 

Waar voor je geld met maar liefst 6 jaar garantie

Het tarief dat ik hanteer is eerlijk en voordelig. Zelfs voor de kleine budgetten, garandeer ik een professioneel en duurzaam eindresultaat. Doordat ik weet wat ik doe, geef ik op elke schilderklus een garantie van maar liefst 6 jaar! Hierdoor weet je zeker dat de uitgave die je doet, duurzaam is en toekomstgericht. 

Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw project? Vraag dan snel een offerte aan. Koops Schilderwerk is bereikbaar via het invullen van het contactformulier of via e-mail: info@koopsschilderwerk.nl. Ik ben werkzaam in Zuidwolde (gemeente de Wolden) en omgeving. 

Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op