info@koopsschilderwerk.nl

Vakkundig buitenshuis schilderwerk laten uitvoeren in Haren? Koops Schilderwerk is dé expert in de regio

Ziet de buitenzijde van je woning er niet meer zo mooi uit? Dan kun je hier verandering in brengen door Koops Schilderwerk in te huren. Buitenschilderwerk is een van de expertises van mij.  Ik ben jouw ervaren en betrouwbare schilderwerk expert uit Haren en omgeving.

Schilderwerk met de perfecte kleurencombinatie

Als je geld investeert in het opnieuw beschilderen van het houtwerk aan de buitenzijde van je woning, wil je natuurlijk wel een geweldig eindresultaat. Ik ben gespecialiseerd in het vinden van de perfecte kleurcombinatie. Dit betekent dat  de kleur van jouw geschilderde houtwerk perfect afgestemd wordt op de kleur van je dak en de andere elementen van je huis. Het resultaat? Niet zomaar mooi schilderwerk, maar een heus plaatje.

Voor al je houtwerk buitenshuis

Ik kan je voor- en achterdeur een nieuwe laag verf geven, maar kan ook al je kozijnen aan de buitenzijde van je woning schilderen. En heb je een dakkapel?  Ook deze wordt meegenomen  bij het schilderen van de buitenzijde van je woning. Als ik klaar ben met schilderen, ziet jouw huis er weer als nieuw uit. 

Direct een afspraak maken

Is het schilderwerk aan de buitenzijde van je woning flink beschadigd en heeft dit een negatief effect op de uitstraling van je huis? Neem dan contact op met mij en maak direct een afspraak. Ik kom graag bij je langs om jouw huis een flinke make-over te geven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij en laat al jouw vragen beantwoorden.

Neem contact op

 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op