info@koopsschilderwerk.nl

Betrouwbare schilder voor al jouw schilderwerk buitenshuis in Groningen? Koops Schilderwerk helpt je graag!

Is het houtwerk aan de buitenzijde van je woning flink beschadigd, bijvoorbeeld door slijtage? Dan raden wij je aan om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Neem contact op met Koops Schilderwerk om het houtwerk buitenshuis onder handen te laten nemen en je huis ziet er op de korte termijn weer als nieuw uit. Wacht niet te lang want dit heeft niet alleen invloed op de uitstraling van je woning, maar zal de schade bovendien al op de korte termijn verergeren. 

Het mooiste eindresultaat met Koops Schilderwerk

Ik houd mij al jaren bezig met het op hoog niveau uitvoeren van diverse schilderklussen en behangklussen, waardoor je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat. Ook als je het houtwerk aan de buitenzijde van je woning wil laten schilderen, ben je bij mij aan het juiste adres. Advies omtrent het combineren van kleuren geef ik ook graag.  

Een investering voor de lange termijn

Het is erg belangrijk dat je jaren van jouw investering in nieuw schilderwerk kunt genieten. Daarom gebruik ik de beste verf bij het schilderen van je woning in Groningen én hanteer bovendien de beste techniek om deze verf aan te brengen. Door deze kennis, vaardigheden en inzet investeer je jouw geld in nieuw schilderwerk niet op de korte termijn, maar gaat het om een investering op de zeer lange termijn. 

Koops Schilderwerk: ook voor binnen schilderwerk

Ziet de buitenzijde van je woning er nog wel netjes uit, maar is dit binnen wel anders? Dan kun je contact met mij opnemen om binnen aan het werk te gaan. Wil je hier wat meer over weten? Neem dan contact op.

Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op