info@koopsschilderwerk.nl

Houtwerk buitenshuis schilderen in Emmen

De uitstraling van je huis wordt grotendeels bepaald door het houtwerk buitenshuis, ofwel de deuren en kozijnen aan de buitenkant van je woning. Ziet het houtwerk er door vele jaren slijtage niet meer netjes uit? Dan verbeter je de uitstraling van je huis door de deuren, kozijnen en eventueel de dakkapel opnieuw te laten schilderen. Koops Schilderwerk is de expert voor buitenshuis schilderwerk in Emmen en omgeving. 

Vakkundig, snel en met de perfecte kleurencombinatie

Ik kan de buitenzijde van je woning niet alleen vakkundig schilderen, maar doe dit bovendien erg snel. Voor je het weet, ziet jouw huis er weer als nieuw uit. Daar komt nog bij dat ik de perfecte kleurencombinaties kan maken. Dit betekent dat de nieuwe kleur van jouw deuren en kozijnen perfect aansluit op de andere kleuren van je huis, zoals de kleur van het dak. Met Koops Schilderwerk krijg je simpelweg het mooiste eindresultaat.

Voor al je schilderwerk buiten en binnen

Ik kan niet alleen de buitenzijde van je woning onder handen nemen, maar kan ook binnen schilderen. Ook is het mogelijk een behangetje te laten aanbrengen door Koops Schilderwerk. Dit gebeurt altijd op hoog niveau, voor het mooiste eindresultaat. 

Vrijblijvend advies? Neem contact op

Wil jij vrijblijvend advies over je schilderwerk, van een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak. Je kiest zelf of je mijn advies ter harte neemt. Is dit het geval, dan ga ik direct aan de slag met het schilderwerk aan de buiten- en/of binnenzijde van je huis.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op