info@koopsschilderwerk.nl

Betrouwbare en vakkundige schilder voor al jouw houtwerk buitenshuis. Koops Schilderwerk is de specialist van Drenthe

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schilder voor al jouw houtwerk buitenshuis? Maak dan een afspraak met Erik Koops van Koops Schilderwerk. Dit is de schilderwerk specialist van Drenthe en omgeving.

Schilderwerk met de perfecte kleurencombinatie

Het kan best lastig zijn om de nieuwe kleur van je deuren en kozijnen buitenshuis te bepalen. Deze kleur moet niet alleen bij de kleur van je gevel passen, maar ook bij de kleur van het dak. Gelukkig ben ik al jaren gespecialiseerd in het maken van de perfecte kleurencombinaties. Laat je jouw houtwerk buiten schilderen door mij als allround expert, dan weet je zeker dat de kleurencombinatie geweldig zal zijn. 

Ook voor de dakkapel

Heb je een dakkapel? Dan kom ik niet alleen bij je langs om de deuren en kozijnen buiten te schilderen, maar neem ikook direct de dakkapel onder handen. Het maakt niet uit van welk materiaal de dakkapel gemaakt is en hoe groot deze uitbouw is, want ik ga geen geen enkele uitdaging uit de weg. 

Zelfs dakkapellen met ernstig beschadigde verf worden door mij onder handen genomen. Dit doe ik door de oude verf eerst vakkundig te verwijderen en vervolgens zorgvuldig nieuwe verf aan te brengen. 

Binnenschilder nodig? Koops Schilderwerk staat voor je klaar

Heb je niet alleen een buitenschilder nodig, maar zijn de muren en/of kozijnen binnen ook toe aan een grote make-over? Dan sta ik ook voor je klaar. Je kunt mij namelijk ook inhuren voor schilderklussen of behangklussen binnenshuis. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op en ik zal je vragen beantwoorden.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op