info@koopsschilderwerk.nl

Laat je houtwerk buitenshuis vakkundig schilderen door Koops Schilderwerk

Je doet flink je best om je interieur zo mooi en gezellig mogelijk te maken. Veel mensen zijn zo druk bezig met hun interieur, dat ze de buitenzijde van hun woning wat meer links laten liggen. Zonde, want de buitenzijde van jouw woning heeft absoluut invloed op de uitstraling van je huis. Wacht daarom niet te lang met het aanbrengen van een nieuwe laag verf, maar houd de boel netjes bij. Zo ziet jouw huis er altijd representatief uit voor voorbijgangers en visite. 

Een flinke make-over voor een lage prijs

Koops Schilderwerk is al jaren gespecialiseerd in het schilderen van het houtwerk buitenshuis, ofwel de deuren en kozijnen aan de buitenzijde van je woning. Door deze delen van je huis te laten schilderen, geef je jouw woning in Assen een flinke make-over. En hier hoef je niet teveel geld in te steken, want ik werk voor een aantrekkelijk tarief.

Samen de perfecte kleuren kiezen

De nieuwe kleur van jouw houtwerk moet perfect aansluiten bij de uitstraling van je huis. Gelukkig kan ik samen met jou de perfecte kleurencombinatie maken, bijvoorbeeld door naar de kleur van de buitenmuren te kijken en ook de kleur van je dak eens goed onder de loep te nemen. Met mij vind je samen de perfecte kleurencombinatie voor jouw huis, voor een prachtig eindresultaat.

Vrijblijvend advies over jouw schilderwerk? Neem contact op

Wil jij vrijblijvend advies over het schilderen van je huis of je behangklus? Neem dan contact op met mij. Ik kom graag bij je langs om jouw huis in Assen eens goed onder de loep te nemen en je vervolgens vrijblijvend schilderwerk advies te geven.

Neem contact op 
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op