info@koopsschilderwerk.nl

Houtwerk buitenshuis schilderen in Hoogeveen

Voor vakkundig buitenshuis schilderwerk in Hoogeveen neem je contact op met Koops Schilderwerk.
Is het schilderwerk aan de buitenzijde van je huis toe aan een grote beurt? Klim dan zelf niet op de ladder, maar neem contact op met mij. Ik schilder de buitenzijde van je woning op hoog niveau, voor een aantrekkelijk lage prijs. 

Waarom kiezen voor Koops Schilderwerk?

Ik ben al jaren gespecialiseerd in het schilderen van vele verschillende oppervlakken. Denk hierbij aan de muren, deuren en kozijnen in huis, maar ook aan oppervlakken buitenshuis. Laat je jouw deuren en kozijnen buitenshuis schilderen door mij, dan weet je zeker dat het eindresultaat geweldig is.

Daar komt nog bij dat ik een eerlijk en voordelig tarief hanteert. Ook als je niet zo veel budget hebt voor jouw schilderwerk, ben je bij mij als ervaren en betrouwbare schilder aan het juiste adres. 

Gegarandeerd een mooi eindresultaat

Laat je jouw houtwerk buiten schilderen door mij, dan krijg je gegarandeerd een mooi eindresultaat. Niet alleen omdat ik pas naar huis ga als je huis er geweldig uit ziet, maar ook omdat ik de perfecte kleurencombinaties kan maken. En met de beste kleurencombinatie is het eindresultaat van het schilderwerk uiteindelijk toch het allermooist.

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Wil jij de kozijnen, deuren en eventueel de dakkapel buiten laten schilderen door een vakkundige, ervaren en betrouwbare expert uit Hoogeveen en omgeving? Neem dan contact op met Koops Schilderwerk. Ik kom graag op de korte termijn langs bij jou in Hoogeveen om je houtwerk een grote make-over te geven.

En wil je meer weten over mijn diensten? Ook dan kun je contact opnemen.

Neem contact op
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op