info@koopsschilderwerk.nl

Gevel laten schilderen in Zuidwolde

Woon je in Zuidwolde en zoek je een betrouwbare schilder, die ook een klus klaart voor jouw beurs? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Erik Koops van Koops Schilderwerk en ik ben gespecialiseerd in het schilderen van zowel binnen- als buitenprojecten. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en een professioneel eindresultaat staan bij mij altijd voorop. 

Meer weten?

buiten-schilderen-koopsschilderwerk

Waarom investeren in een schilder

Het schilderen van de gevel van je huis is een project apart. Door mijn jarenlange expertise kan ik de staat van het huis goed beoordelen. Ik kijk naar het vocht in de muren en de staat van de kozijnen. Samen gaan we in gesprek om naar aanleiding van jouw persoonlijke situatie de details te bepalen. Denk hierbij aan het soort verf dat geschikt is voor jouw gevel. Of de kleurencombinaties die perfect passen bij het huis en de omgeving. Het is dus niet alleen een kwestie van schilderen, wanneer je een duurzaam en highend resultaat wenst. 

Wat maakt Koops Schilderwerk bijzonder

Omdat ik weet dat iedere schilderklus een investering is, ga ik alleen voor het beste resultaat. Doordat ik alleen hoogwaardige materialen gebruik en precies weet wat ik doe, geef ik een volledige garantie van zes jaar. Op iedere verfklus! Dat is de zekerheid die je wenst en die je krijgt! 

Wil jij je gevel laten schilderen in Zuidwolde (gemeente de Wolden) of omegving? En wens je tevens een modern en duurzaam resultaat? Neem dan contact op met Koops Schilderwerk via het contactformulier of via e-mail info@koopsschilderwerk.nl

Meer weten? Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op