info@koopsschilderwerk.nl

Buitenschilderwerk in Zuidwolde, gemeente de Wolden

Wanneer je overweegt om je huis te schilderen aan de buitenzijde, dan is dat nogal een klus. Je wilt dat je huis er weer modern, fris, maar tegelijk ook professioneel geschilderd uitziet. Daarbij is duurzaamheid ook een belangrijk item. Voor mij klinkt het allemaal heel logisch, maar is het dat ook voor jou? 

Neem contact met mij op

buitenschilderwerk-koopsschilderwerk

De specialiteit van Koops Schilderwerk

Woon je in Zuidwolde en overweeg je om je huis eigentijds en doch traditioneel te laten verven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor mij zijn duurzaamheid en een persoonlijk advies erg belangrijk. We starten het project door middel van een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we jouw wensen afstemmen om te komen tot een ideaal plan van aanpak. Want niet alleen de kleur is belangrijk, maar ook de materiaalkeuze en een goede expertise. Want hoe is het gesteld met het vochtgehalte van de stenen? Welke producten garanderen een highend, ecologisch en vooral duurzaam resultaat? Je wilt immers kwaliteit voor je geld. 

Van deze investering geniet je jarenlang

Op iedere verfklus die ik aflever, geef ik een volledige garantie van zes jaar. Ik werk met hoogwaardige materialen en door jarenlange ervaring, kan ik jouw unieke situatie perfect inschatten. Zo ben je verzekerd van een toekomstgerichte investering, met een modern, duurzaam en fris resultaat. 

Wil je graag meer informatie over buitenschilderwerk in Zuidwolde (regio de Wolden)? Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken door het contactformulier in te vullen op de website, of per e-mail info@koopsschilderwerk.nl

Vraag een offerte aan Heb je een vraag?

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op