info@koopsschilderwerk.nl

Als je buitenschilderwerk vakkundig wil laten uitvoeren in Hoogeveen, is Koops Schilderwerk dé specialist in de buurt

Natuurlijk wil je jouw buitenschilderwerk door een echte specialist laten uitvoeren. Als je een buitenschilder zoekt met vele jaren ervaring, een groot aantal tevreden klanten en aantrekkelijk lage tarieven, ben je bij Erik Koops van Koops Schilderwerk aan het juiste adres. Deze lokale specialist komt graag bij je langs voor jouw buitenschilderwerk in Hoogeveen.

Koops Schilderwerk: jouw lokale specialist

Of je nu alleen je kozijnen en deuren laat schilderen of de gehele buitenzijde van je huis een lik verf wil geven: je wil dit alleen laten doen door een ervaren, professionele en betrouwbare specialist. Ik ga pas naar huis als het buitenschilderwerk voor honderd procent aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Jarenlange ervaring 

Ik heb al jaren ervaring in het vak. Door mijn jarenlange ervaring kan ik alle verfklussen op mij nemen. Je kunt bij mij terecht als je de kozijnen en deuren buiten een nieuwe lik verf wil geven, maar ook voor complexe klussen als het schilderen van de dakkapel. En wil je ook de binnenmuren laten schilderen of een kamer laten behangen? Dan is dit ook mogelijk. 

De zes jaar garantie van Koops Schilderwerk

Bij mij profiteer je altijd van zes jaar garantie. Voldoet het buitenschilderwerk van mij binnen zes jaar niet meer aan jouw eisen? Dan kom ik bij je langs om hier iets aan te doen. Wil je meer weten over de garantie of heb je een andere vraag? Neem dan contact op. Ook als je een afspraak wil maken om jouw buitenschilderwerk in Hoogeveen uit te laten voeren, kun je contact opnemen.

Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op