info@koopsschilderwerk.nl

Op zoek naar een betrouwbare schilder voor jouw buitenschilderwerk in Haren? Koops Schilderwerk is dé expert in de regio

Kunnen de muren, kozijnen en/of deuren aan de buitenzijde van je woning wel een nieuwe laag verf gebruiken? Dan ben je aan het juiste adres bij Koops Schilderwerk, jouw lokale buitenschilder. Erik Koops van Koops Schilderwerk kan al het buitenschilderwerk op hoog niveau uitvoeren en biedt bovendien zes jaar garantie op iedere verfklus.

Een echte kleurexpert

Ik mag mij een echte kleurexpert noemen. Voor iedere klant zoek ik de ideale kleurencombinatie, voor het mooiste resultaat. En heb je bepaalde wensen voor de kleuren van jouw buitenschilderwerk? Dan kun je deze uiteraard aan mij doorgeven. Ik zal ervoor zorgen dat het schilderwerk altijd voor honderd procent aan jouw wensen voldoet. 

Voor muren, kozijnen, deuren en dakkapellen

Ik kan alle buitenschilderwerk klussen op mij nemen. Zo kun je mij inhuren als je jouw buitenmuren een nieuwe laag verf wil geven, maar ook als je de raamkozijnen en deuren wil laten verven. En kan jouw dakkapel wel een likje verf gebruiken? Dan ben je bij mij als specialist voor buitenschilderwerk in Haren ook aan het juiste adres. Tevens kun je bij mij terecht voor je binnenschilderwerk of behangklus

Zes jaar garantie op iedere verfklus

Ik geef een garantie van zes jaar op iedere verfklus. Laat je jouw buitenschilderwerk door mij uitvoeren, dan weet je zeker dat je hier minimaal zes jaar plezier van hebt. Wil je meer weten over de garantie die ik bied? Neem dan gerust contact met mij op. Ook als je een afspraak wil maken om jouw buitenschilderwerk uit te laten voeren, kun je direct contact opnemen. Ik zet jouw buitenschilderwerk afspraak graag al op korte termijn in de agenda. 

Ja ik wil graag een afspraak

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op